Vrienden en familie van ver weg op bezoek in Budel en geen slaapplaats in je eigen huis?

---

00

Time: No time set
Location: No location set

Kent u dat?

Vrienden, familie of kennissen op bezoek en eigenlijk is het leuk om elkaar wat langer te zien. Of een feestje en de mensen van ver weg moeten weer helemaal naar huis rijden. Eigenlijk zou je ze willen uitnodigen maar…… je hebt geen plaats of geen zin om iedereen te herbergen. De oplossing ligt gewoon om de hoek in Budel.

Bij Kokoro Bed and Breakfast kan gelogeerd worden met een ontbijtje. Je bezoek wordt in de watten gelegd en krijgt de volgende dag een heerlijk ontbijt. Eventueel kun je hier tegen een kleine vergoeding en op afspraak bij aanschuiven.

De dag erna kun je nog heerlijk genieten van je goed uitgeruste gezelschap. Geen aardverschuivende capriolen om iedereen te laten slapen geen wacht rij bij het toilet. Omdat je een eigen sleutel hebt maakt het niet uit hoe laat je terug komt als je maar rekening houdt met de andere gasten van Kokoro.  Je overnachtingsspullen lever je af bij Kokoro en genieten maar.

En duur ??? hoezo vanaf 55 euro voor 2 personen inclusief ontbijt en toeristenbelasting per overnachting kan het al geregeld zijn, dit afhankelijk van de gekozen kamer.

CIMG2084  CIMG2118

Voor informatie en reserveringen: info@bedandbreakfastbudel.nl