Ik blijf in mijn bed weekend

---

00

Time: No time set
Location: kokoro bed and breakfast Budel

Bed

 

Hoe zou u het vinden om een weekend helemaal niets te hoeven of te moeten? Lijkt u dat wat dan is het arrangement “ik blijf in mijn bed weekend” misschien wel iets voor u.

U komt aan in de B&B waar een drankje op u staat te wachten,  dan gaat u uw accommodatie ontdekken.  En vanaf dat moment moet u niets meer. U mag het hele weekend in bed blijven liggen…. U mag op stap gaan…. U mag zelf weten of de TV aangaat…… u mag zelf de afstandsbediening vasthouden….. u hoeft de was niet te doen….. u hoeft niet te poetsen….. u mag vriendinnen bellen en uren er mee kletsen ….. u mag u telefoon uitlaten …. U mag de laptop thuislaten …. U mag de laptop ook meenemen….. u mag gaan uit eten… u kunt met ons afspreken dat wij eten voor u organiseren…. U mag de hele dag in uw pyama rond lopen…. U mag doen wat u zelf wilt.

Wij kunnen voor u eten en drinken organiseren,  wij kunnen voor u een etentje op uw accommodatie organiseren. Wij kunnen als u toch besluit uw bed uit te komen een leuke invulling van de dag voor te stellen.

Afhankelijk van het service nivo dat u wenst kost dit arrangement  40 euro per persoon voor de kamer en het ontbijt voor één nacht. Als u wilt dat wij het eten en drinken voor u  verzorgen zullen we vooraf afspreken wat dit maximaal mag kosten zodat verassingen achteraf uitblijven.

Voor informatie: info@bedandbreakfastbudel.nl