Bloemenkamer

Room Description

De bergenkamer is 18 m2 groot en heeft 1 ingang,  rechtstreeks  naar de algemene ruimte / ontbijtruimte. Op de kamer zijn twee 1 persoons bedden geplaatst. De eenpersoons bedden zijn 90 x 2.00 meter en wat hoger als een normaal bed om het in en uitstappen wat makkelijker te maken. Een van de twee bedden is voorzien van een beweegbare bodem om het comfort voor u te vergroten. Er is een eigen wastafel in de kamer om uzelf op te frissen en om water te pakken om een kop koffie of thee te zetten met de daarvoor in de kamer zijnde faciliteiten. Uiteraard is er een TV met afstandbediening. In het pand dus ook op deze kamer is WIFI zodat u de laptop of tablet gewoon kunt gebruiken. Op de kamer is en zitje gecreëerd met een salon tafel.

De gehele aankleding is in het thema bergen en u zult verbaasd zijn met creativiteit de inrichting is aangebracht. Door de opstelling van het meubilair is deze ruimte zeer geschikt voor mensen die ondersteuning of hulp nodig hebben.

De kamer is niet aan de straatkant gelegen en heeft een groot raam wat op het noorden is gericht en wat voor een prachtige indirecte lichtinval zorgt.

De ruimte met de douche en wc is 5 m2 groot en is toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Deze ruimte is onderdeel van de kamer en dus ook alleen voor u.

 

 

Room Facilities

2 eenpersoons bedden 90x200 1 met verstelbare bodem TV WIFI wastafel waterkoker mogelijkheid ontbijt op de kamer eigen douche op de kamer eigen wc op de kamer

Reserveren